Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kulukorvaukset

Ei muutosta koossa, 1. huhtikuuta 2019 kello 21.02
Laskut
Laskut tulee osoittaa puolueen laskutusosoitteeseen (osoite lopussa). Tämä koskee laskuja, jotka ovat seurausta puoluehallituksen päätöksistä. Puolue maksaa tällaiset laskut omatoimisesti, jolloin varsinaisen tilaajan ei tarvitse hoitaa maksua. Laskuihin pitää muistaa pyytää '''tilaajan viitteeksi tilauksen tekijän nimi''' (eri asia kuin viitenumero / viesti) ja '''mahdollinen puoluehallituksen kokouksen päätöksen numero'''. Näin puoluehallitus tietää keneen olla yhteydessä, mikäli jotain kysyttävää ilmenee.
Mikäli piiri tekee hankintoja omatoimisesti ja aikoo hakea joko osan tai kaiken puolueelta korvattavaksi, '''tulee lasku tilata tilaajalle itselleen'''. Lasku tulee myös maksaa omatoimisesti ja vasta tämän jälkeen hakea korvausta. Tämä siitä käytännön syystä , että laskun eräpäivä ei ehdi umpeutua.
Mikäli olet hakemassa korvausta maksetusta laskusta, toimita puolueen laskutusosoitteeseen '''kopio laskusta (tai alkuperäinen lasku)''', sekä '''tuloste pankin arkistointitositteesta'''. Ilman arkistointitositetta emme voi tietää onko lasku tosiasiallisesti maksettu.
 
== Kuitit ==
144
muokkausta

Navigointivalikko