Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Uutiskirjeet

7 tavua lisätty, 18. syyskuuta 2018 kello 18.44
p
Piraattien uutiskirje 5/2018
Puolueella on ollut kesästä asti vaaliteemaryhmä, jota koordinoi varapuheenjohtaja Arto Lampila. Vaaliteemaryhmä valmistelee esitystä piraattien eduskuntavaaliteemoiksi. Teemojen kehittelyä pohdittiin puoluehallituksen kokouksessa Helsingissä 8.9. Heti kun ryhmä saa valmiiksi selkeän esityksen, jota on mahdollista mielekkäästi kommentoida, se tuodaan avoimiin Facebook-ryhmiin yms. kanaviin keskusteltavaksi.
Puoluehallituksessa on yhteisymmärrys, että:<br>: a) vaaliteemaesitys tulee perustumaan ensisijaisesti olemassaolevaan puolueohjelmaan ja olemassaoleviin kannanottoihin<br>: b) esityksessä huomioidaan Helsingissä ja Jyväskylässä valtuustoissa tehdyn työn esilletuonti<br>: c) tarkoituksena on tavoittaa uusia äänestäjäryhmiä ja siten kasvattaa kannatusta.
Vaaliteemat ja niihin mahdollisesti liittyvät puolueohjelman muutokset tuodaan puolueen syyskokoukseen käsiteltäväksi. Esitykset valmistuvat viimeistään lokakuun puolivälissä.
'''Nyt toivomme lisäksi teiltä teiltä kaikilta Piraattipuolueen jäseniltä ehdotuksia ja ideoita avuksi. Mitä konkreettisia asioita/tekoja/muutoksia Piraattipuolueen pitäisi teidän mielestänne ajaa?'''
Haemme siis samalla käytännön poliittiseen työhön aloitemateriaalia. Esimerkkejä konkretiasta kaupunginvaltuustossa saa mm. Petrus Pennasen blogista: http://petruspennanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259201-politiikassa-saa-asioita-aikaan
73
muokkausta

Navigointivalikko