Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Uutiskirjeet

5 267 tavua lisätty, 18. syyskuuta 2018 kello 18.35
Lisätty Piraattien uutiskirje 5/2018
== '''Piraattien uutiskirje 5/2018''' ==
 
Aika: 15.09.2018 15:17
 
Hei Piraattipuolueen jäsen!
 
Tämä uutiskirje lähetetään vielä poikkeuksellisesti kaikille jäsenille. Uutiskirje lähetetään jatkossa täältä Membookin kautta, ja pyydämme kaikilta kirjeen haluavilta lupaa lähettää kirje.
 
{|
|'''Jos haluat vastaanottaa näitä uutiskirjeitä ja pysyä mukana pulolueen ajankohtaisista asioista jatkossakin:'''
|
# Kirjaudu Membookiin, jonka rekisteröitymis- ja kirjautumislinkin löydät tämän uutiskirjeen lopusta
# Kun olet kirjautunut Membookiin valitse ylävalikosta Yhteisösi -> Piraattipuolue.
# Valitse sivuvalikosta "jäsentiedot". Sieltä pääset muokkaamaan kaikkia jäsentietojasi ja löydät myös "lisätiedot" välilehden, jonka alta löytyy "Haluan vastaanottaa viestintää", josta voit valita "puolueen uutiskirje".
# Tarkista myös yhteystietosi ja muut asetuksesi Membookissa
|}
 
'''Jos et halua uutiskirjeitä jatkossa:'''
Sinun ei tarvitse välttämättä tehdä mitään.
 
Suosittelemme kuitenkin, että käyt kirjautumassa Membookiin ja tarkistat kaikki omat tietosi yllä olevan ohjeen mukaisesti. Membookin rekisteröitymis- ja kirjautumislinkin löydät tämän uutiskirjeen lopusta.
 
Aiemmin lähetetyt uutiskirjeet löydät osoitteesta https://wiki.piraattipuolue.fi/Uutiskirjeet, jonne päivitetään myös aina uusimmat uutiskirjeet.
 
===Vaaliteemojen valmistelu etenee===
Puolueella on ollut kesästä asti vaaliteemaryhmä, jota koordinoi varapuheenjohtaja Arto Lampila. Vaaliteemaryhmä valmistelee esitystä piraattien eduskuntavaaliteemoiksi. Teemojen kehittelyä pohdittiin puoluehallituksen kokouksessa Helsingissä 8.9. Heti kun ryhmä saa valmiiksi selkeän esityksen, jota on mahdollista mielekkäästi kommentoida, se tuodaan avoimiin Facebook-ryhmiin yms. kanaviin keskusteltavaksi.
 
Puoluehallituksessa on yhteisymmärrys, että:
a) vaaliteemaesitys tulee perustumaan ensisijaisesti olemassaolevaan puolueohjelmaan ja olemassaoleviin kannanottoihin
b) esityksessä huomioidaan Helsingissä ja Jyväskylässä valtuustoissa tehdyn työn esilletuonti
c) tarkoituksena on tavoittaa uusia äänestäjäryhmiä ja siten kasvattaa kannatusta.
 
Vaaliteemat ja niihin mahdollisesti liittyvät puolueohjelman muutokset tuodaan puolueen syyskokoukseen käsiteltäväksi. Esitykset valmistuvat viimeistään lokakuun puolivälissä.
 
'''Nyt toivomme lisäksi teiltä teiltä kaikilta Piraattipuolueen jäseniltä ehdotuksia ja ideoita avuksi. Mitä konkreettisia asioita/tekoja/muutoksia Piraattipuolueen pitäisi teidän mielestänne ajaa?'''
 
Haemme siis samalla käytännön poliittiseen työhön aloitemateriaalia. Esimerkkejä konkretiasta kaupunginvaltuustossa saa mm. Petrus Pennasen blogista: http://petruspennanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259201-politiikassa-saa-asioita-aikaan
 
Kirjoita mahdollisimman konkreettinen, käytännönläheinen asia tai muutosehdotuksesi Facebook-ryhmäämme, jonne tämä kysymys on myös postattu: https://www.facebook.com/groups/9104280748/permalink/10156043528615749/ tai lähetä mailitse osoitteeseen jonnal+arunwyy0qccjlmoyerkw@boards.trello.com
 
;Vastausohjeet:
* Kirjoita mahdollisimman tiiviisti.
* Muotoile niin selkeästi ja yksitulkintaisesti kuin osaat.
* Huom! Pysy _konkreettisella_ tasolla eli kerro ehdotuksesi _käytännössä_. Vaaliteemaryhmä kokoaa yhteen, analysoi ja ryhmittelee saaduista ehdotuksista isompia kokonaisuuksia ja teemoja, joita myöhemmin työstetään ja muotoillaan vaaliviestintään.
* Älä tee täysin puolueohjelman vastaisia ehdotuksia! Tarkoitus on koota yhdessä ajettavia asioita ja puolueohjelma on hyvä viite siitä, mitä me puolueen jäsenet haluamme ja siinä ovat yhdessä demokraattisesti hyväksymämme suuntaviivat. Puolueohjelman ulkopuolelta saat toki ehdottaa, mutta lue ensin koko puolueohjelma.
* Jos ehdotuksesi yhteys periaateohjelmaamme tai puolueohjelmamme sisältöihin ei ole ilmeinen, kirjoita se auki meille tarkemmin, jotta myös työryhmä ymmärtää tarkoituksesi oikein ilman väärintulkintoja tai turhia arvailuja.
 
Kaikki vastaukset luetaan, huomioidaan ja tarpeen mukaan jalostetaan vaalityöhön, aloitteiksi tai mukaan muuhun puoluetoimintaamme. Iso kiitos kaikille vastaajille jo etukäteen!
 
===Lähde ehdokkaaksi ensi kevään vaaleihin!===
Ensi keväänä järjestetään näillä näkymin jopa kolmet vaalit; eduskuntavaalit, euroopanparlamentinvaalit ja maakuntavaalit. Ehdokkaiden kartoitus on käynnissä ja ehdokasasettelu on jo aloitettu joissain vaalipiireissä. Selkeä ja realistinen tavoitteemme on nousta eduskuntaan ensi keväänä. Klikkaa siis mukaan ehdokkaaksi ja lähde tekemään historiaa kanssamme: https://piraattipuolue.fi/ehdokkaaksi
 
;Juttele kanssamme verkossa:
* Tervetuloa keskustelemaan kanssamme aktiivisille keskustelukanavillemme.
https://piraattipuolue.fi/osallistu/juttele-kanssamme-verkossa/
 
Muistathan, että aina jos sinua askarruttaa jokin asia, et tiedä kuka vastaa jostakin asiasta, tai et löydä etsimääsi tietoa puolueeseen liittyen, voit olla yhteydessä puoluesihteeri Pekka Mustoseen: pekka.mustonen@piraattipuolue.fi
 
 
Ystävällisin terveisin,
 
Janne Uotila<br>
Puoluehallituksen jäsen<br>
janne.uotila@piraattipuolue.fi<br>
 
73
muokkausta

Navigointivalikko