Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kunsido

1 479 tavua lisätty, 12. marraskuuta 2017 kello 09.48
Nopea meetingologyn asennus, vaikka tarvitsetkin muuta/upstream dokumentaatiota tueksi
Kunsido on esperantoa ja tarkoittaa kokousta. Lisäksi se on Mikaelan PirateIRChen pystyttämä kokousbotti, joka pääsi ensikokeiluun syyskokouksessa 2017-11-11.

Kunsido vastaa <code>/invite Kunsido</code> -komentoon kaikilta ja sen ohjeet löytyvät: https://wiki.ubuntu.com/meetingology . Tämän linkin ja listan komennoista saa myös privassa aloittamalla kokouksen sanomalla <code>#startmeeting</code>.

== Asennus ==

# Asenna Limnoria '''käyttäen Python 2ta''': https://limnoria-doc.readthedocs.io/en/latest/use/index.html
# Ajaessasi <code>supybot-wizard</code>, kieltäydy asettamasta prefixiä sitä kysyttäessä.
# Lataa meetingology-plugini plugins/ hakemistoon, jonka määritit supybot-wizardissa aiemmin. https://code.launchpad.net/~jtatum/ubuntu-bots/meetingology tai <code>bzr branch lp:~jtatum/ubuntu-bots/meetingology</code>
# <code>mv meetingology MeetBot</code> '''tai muuten autoload ei toimi, koska pluginia MeetBot ei löydy kansion nimen ollessa meetingology'''. Ymmärtääkseni meetingology on fork Debian MeetBotista ja kukaan ei koskaan vaihtanut nimeä koodissa.
# Tutustu myös https://bazaar.launchpad.net/~jtatum/ubuntu-bots/meetingology/view/head:/README.txt
# Botin ollessa käynnissä <code>load MeetBot</code> ja Mikaela suosittelee <code>config plugins.MeetBot.enableSupybotBasedConfig true</code> + botin uudelleenkäynnistys + asetustiedostosta asetusten lukeminen ja sitten <code>config</code>-komennolla oikeaksi määritteleminen.
Byrokraatti, ylläpitäjä, uploadaccess
349
muokkausta

Navigointivalikko