Kunsido

Kohteesta PiraattiWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kunsido on esperantoa ja tarkoittaa kokousta. Lisäksi se on Mikaelan PirateIRChen pystyttämä kokousbotti, joka pääsi ensikokeiluun syyskokouksessa 2017-11-11.

Kunsido vastaa /invite Kunsido -komentoon kaikilta ja sen ohjeet löytyvät: https://wiki.ubuntu.com/meetingology . Tämän linkin ja listan komennoista saa myös privassa aloittamalla kokouksen sanomalla #startmeeting.

Asennus

  1. Asenna Limnoria käyttäen Python 2ta: https://limnoria-doc.readthedocs.io/en/latest/use/index.html
  2. Ajaessasi supybot-wizard, kieltäydy asettamasta prefixiä sitä kysyttäessä.
  3. Lataa meetingology-plugini plugins/ hakemistoon, jonka määritit supybot-wizardissa aiemmin. https://code.launchpad.net/~jtatum/ubuntu-bots/meetingology tai bzr branch lp:~jtatum/ubuntu-bots/meetingology
  4. mv meetingology MeetBot tai muuten autoload ei toimi, koska pluginia MeetBot ei löydy kansion nimen ollessa meetingology. Ymmärtääkseni meetingology on fork Debian MeetBotista ja kukaan ei koskaan vaihtanut nimeä koodissa.
  5. Tutustu myös https://bazaar.launchpad.net/~jtatum/ubuntu-bots/meetingology/view/head:/README.txt
  6. Botin ollessa käynnissä load MeetBot ja Mikaela suosittelee config plugins.MeetBot.enableSupybotBasedConfig true + botin uudelleenkäynnistys + asetustiedostosta asetusten lukeminen ja sitten config-komennolla oikeaksi määritteleminen.