Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

IRC

856 tavua lisätty, 25. maaliskuuta 2016 kello 04.54
Piraatit IRC:ssä
Piraattipuolueella on käytössään oma IRC-palvelin, jonka kautta pääsee PirateIRC-IRC-verkkoon. Samassa IRC-verkossa on myös muiden maiden piraattipuolueiden jäseniä ja kanavia, joten muistathan huomioida, että kaikilla kanavilla ei kielenä välttämättä toimi suomi.
Piraattipuolueen pääkanava #piraattipuolue sekä #vaaliteltta ehdokkaiden kanssa jutteluun toimivat myös IRCNet-verkossa.
 
===Toimiva IRC-kokemus===
 
Aktiiville on tärkeää se, ettei käytyä keskustelua huku IRC-ohjelmiston ollessa pois päältä. Tämä onnistuu käyttäen BNC-yhteyttä (aktiivit saa pyynnöstä puolueen verkkovastaavalta) tai Screeniä. Näistä lisää IRC-ohjeessa. Osa puolueen IRC-kanavista on tavoitettavissa myös [[Slack-ohje|Slack -palvelun]] kautta.
 
====Lyhyt keskusteluohje====
 
* Osallistu, kerro mielipiteesi, ota kantaa. Keskustelu on prosessi joka edistyy parhaiten kun useat ihmiset tuovat näkemyksensä ilmi keskustelukykyisesti.
* Kun tiedostat kuka/ketkä voi viestiisi vastata parhaiten, merkitse heidät viestiin. Tämä auttaa vastauksen saamisessa nopeammin ja pienemmällä vaivalla.
* Tekstipohjaisesta viestintävälineestä puuttuu sanaton informaatio, mikä voi johtaa väärinkäsityksiin. Vältä pahantahtoista tulkintaa.
===Palvelimen tekniset tiedot===
Byrokraatti, ylläpitäjä, uploadaccess
332
muokkausta

Navigointivalikko