Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ehdokasasetteluohje

Ei muutosta koossa, 15. joulukuuta 2020 kello 02.47
p
Piiriyhdistyksille
Puoluehallitus suosittaa seuraavaa menettelyä kuntavaalien ehdokasasettelussa Piraattipuolueessa. Suositus perustuu piiriyhdistysten [https://wiki.piraattipuolue.fi/images/b/b7/Mallisäännöt-piiriyhdistys.pdf mallisääntöihin (pdf)]. Jos piiriyhdistyksen säännöt poikkeavat mallisäännöistä, piirin on itse huolehdittava, että se noudattaa omien sääntöjensä mukaista käytäntöä.
* Piiriyhdistyksen tulee pitää tammikuun 1731. päivään mennessä yhdistyksen kokous mm. ehdokkaiden asettamista varten. Kokous voi olla myös piirin normaali kevät- tai vuosikokous.
* Ehdokkaaksi kunnallisvaaleissa voidaan asettaa vain sellainen henkilö, joka on Piraattipuolue r.p.:n tai sen jäsenenä olevan yhdistyksen jäsen (eli piiriyhdistyksen tai Piraattinuorten jäsen), ja jota on esitetty ehdokkaaksi viimeistään kolme viikkoa ennen ehdokkaiden asettamisesta päättävää kokousta. Huomatkaa tässä piirikohtaiset eroavaisuudet.
* Ennen kokouksen koollekutsumista piiriyhdistyksen jäsenille on ilmoitettava mihin päivään mennessä ehdokkaaksi haluavien tulee täyttää ehdokasilmoittautuminen osoitteessa [https://www.piraattipuolue.fi/ehdokkaaksi/ piraattipuolue.fi/ehdokkaaksi]. Ilmoittautumisen takarajan on oltava ennen kuin kokouksen koollekutsumisesta päätetään. Huomatkaa tässä piirikohtaiset eroavaisuudet. Piiriyhdistyksen jäsenille on samalla ilmoitettava, että kaikkia ehdokasilmoittautumisen täyttäneitä saatetaan esittää ehdokkaiksi.
Byrokraatti, ylläpitäjä, uploadaccess
3 973
muokkausta

Navigointivalikko