Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Puoluehallitus

270 tavua lisätty, 25. lokakuuta 2018 kello 19.59
Lisätty linkit päivitetymmälle yhteystietosivulle, pitää katsoa tämän sivun kohtaloa myöhemmin. Periaatteessa tämä sivu on "puoluehallitus 2016-2018".
 
;Huom! Päivitetyt puoluehallituksen ja piirihallitusten yhteystiedot löydät sivulta https://wiki.piraattipuolue.fi/Yhteystiedot
 
Piraattipuolueen politiikasta, toiminnasta ja taloudesta vastaa puoluehallitus. Hallituksen toimikausi on kaksi vuotta. Nyt toimiva hallitus valittiin [https://piraattipuolue.fi/puoluekokoukset/ puoluekokouksessa] Lahdessa 11.6.2016, joten sen toimikausi kestää vuoden 2018 ensimmäiselle puoliskolle. [https://piraattipuolue.fi/ihmiset/ Hallitukseen kuuluu] puheenjohtaja ja kolme varapuheenjohtajaa sekä kuusi varsinaista jäsentä ja viisi varajäsentä.
Lisäksi hallitus voi pitää sähköpostin ja [http://kirjoitusalusta.fi/ Kirjoitusalusta.fi]-palvelun kautta kokouksia, jossa käsitellään lähinnä rutiiniluontoiset ilmoitus-, jäsen- ja raha-asiat.
==Puoluehallituksen kokoonpano2016== ;Huom! Päivitetyt puoluehallituksen ja piirihallitusten yhteystiedot löydät sivulta https://wiki.piraattipuolue.fi/Yhteystiedot
{| class="wikitable sortable" border=0 cellpadding=2 cellspacing=0 style="background:#FAFAFA; "
73
muokkausta

Navigointivalikko