Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Messi

59 tavua lisätty, 7. lokakuuta 2017 kello 12.46
p
Muotoilun aloittaminen
<nowiki>#Messi:n </nowiki> tarkoitus on olla aktiiveiden kanava toisiinsa tutustumiseen ja offtopic-asioista keskustelemiseen. Siellä ei pidä keskustella politiikasta tai mistään, jonka pitäisi aatteidemme mukaisesti olla avoimia. 
Mikäli allaolevat IRC-ohjeet vaikuttavat liian monimutkaisilta, pääset mukaan myös Slackissa tai Telegrammissa kysymällä kohdan 2. henkilöltä.
Mukaan pääseminen
1) Rekisteröidy PirateIRChen:
== Mukaan pääseminen == * Rekisteröidy PirateIRChen:** Avaa privaikkuna NickServille eli kirjoita <code>/query NickServ</code> - *** Jos olet Matrix-käyttäjä: luo huone ja kutsu sinne <code>@pirateirc_NickServ:diasp.in</code> ** Kirjoita <code>register salasana etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi</code> - ** Jos olet rekisteröitynyt muulla sähköposti-osoitteella, voit vaihtaa sen: set email etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi Tarkista sähköposti ja kopioi sieltä komennoksi: VERIFY REGISTER saamasi_koodi
- Vapaaehtoista: aseta sähköpostiosoite näkyviin (Mikaela Suomalainen suosittelee, vaikka IRC-operaattorina näkeekin HIDEMAIL:in läpi): set hidemail off
- Jos haluat memot sähköpostiisi MemoServ:in sijaan, kirjoita: set emailmemos on (Piraatit eivät Mikaelan nähden ole pahemmin käyttäneet sitä, mutta mainitsee sen kuitenkin.)
- Jatkossa sisäänkirjautuminen ja /join #messi riittää. Mikaela suosittelee automaattisen sisäänkirjautumisen määrittämistä esimerkiksi freenode-IRC-verkon ohjeiden mukaisesti https://freenode.net/kb/answer/sasl (heidän esimerkkinsä luonnollisesti käyttävät freenodea, mutta niitä voi soveltaa vaihtamalla vain freenoden PirateIRCksi ja korjaamalla osoitteen).
== Mukaan päästäminen== 
1) Tarvittaessa tarkista, että henkilö on kuka sanoo olevansa:
Byrokraatti, ylläpitäjä, uploadaccess
329
muokkausta

Navigointivalikko