Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Someohje

145 tavua lisätty, 23. maaliskuuta 2016 kello 20.02
Toiminnot
==Toiminnot==
Mediaseuranta -kanavan toiminta keskittyy viestinnän seuraamiseen (''mediaseuranta'') ja viestinnän tuottamiseen (''someviestintä'').
===Mediaseuranta kanavalla===
Piraattipuoluetta ja sen agendaa koskevaa uutisointia seurataan hakemalla sisältöä eri internetin lähteistä ja tuomalla se internetistä. Linkit tuodaan esille kanavalla, jotta myös muut, etenkin avain-aktiivit tulevat tulisivat niistä tietoiseksi, ja jotta voisivat niihin reagoida. Tietoa jatkokäsitellään mm. some- ja blogiviestinnäksi, sekä käytetään se antaa informaatiota puolueen toimintaympäristön hahmottamiseen avainaktiivien toimesta.
'''OsallistumisohjeNopea osallistumisohje'''*Tarkista http://ampparit.fi -palvelun hakukentän (hae 'Piraat') avulla, onko puolueen nimeä mainittu missään uutisessa. Jos uutista ei ole tuota tuotu kanavalla esille, jaa linkki.
*Katso onko http://blogit.uusisuomi.fi -palveluun tullut uusia blogauksia Piraattipuolueen puoluetunnuksen alle. Jos blogausta ei ole tuotu kanavalla esille, jaa linkki.
*Jaa myös linkit Piraattipuolueen puolueohjelmaa tukeviintukevaan, siihen liittyviin liittyvään tai muutoin agendaamme lähellä oleviin uutisiin joihin törmäät muualla olevaan sisältöön johon satut törmäämään jossain internetin ihmeellisessä maailmassa.**Jotkin näistä saattavat olla sopivia myös muualla jaettavaksi, kuten puolueen vaaleihin tai muuhun toimintaamme liittyvissä fb-ryhmissä, tai kenties jopa ehdokassivullasi.
===Someviestintä kanavalla===
Piraattipuolueen keskeisimmät ulospäin suuntautautuvat viestintävälineet ovat [[Facebook -sivu|http://fb.com/Piraattipuolue]] ja [[Twitter -tili|http://twitter.com/piraattipuolue]]. Someviestintä kanavalla keskittyy laadukkaan somesisällön laatimiseen ja sisällöntuotannon ohjaamiseen. Kanava sopii erityisesti laadukkaasta ja tehokkaasta someviestinnästäsomeviestintätaidon kehittämisestä kiinnostuneille, sekä henkilöille, jotka haluavat sitoutua puolueen imagon edistämisestä kiinnostuneilleedistämiseen. Julkaisuoikeudelliset vastaavat, että ulospäin menevän viestinnän laatu ja määrä Julkaisuoikeudellisten tehtävä on sopivissa rajoissa. Somevastaava ohjaa viestinnän rytmiä ja hallinnoi julkaisuoikeuksia.
'''Yleistä tietoa Facebookista'''
'''Somevastaava'''
* Ylläpitää tärkeimpien kanavien Pyrkii edistämään sisällön monipuolisuutta ja laatuasekä tarkoituksenmukaisuutta.
* Hallinnoi käyttöoikeuksia.
* Opastaa kaikkia toimintaan osallistuvia, moderoi kanavaa.
Byrokraatti, ylläpitäjä, uploadaccess
332
muokkausta

Navigointivalikko