Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ehdokasopas

98 tavua lisätty, 3. lokakuuta 2014 kello 08.06
p
ei muokkausyhteenvetoa
* Kun sinut on hyväksytty ehdokkaksemme, avaa tarvittaessa tili omia, ehdokaskohtaisia lahjoituksia varten, jos koet tarpeelliseksi.
** Ehdokkaaksi hyväksytyt voivat kerätä 20.10. alkaen rahaa kampanjaansa ilman rahankeräyslupaa.
** Voit myös auttaa keräämään rahaa puolueelle esimerkiksi levittämällä netissä [http://piraattipuolue.fi/tue/lahjoitukset/lahjoitustietojamme].
* Muista seurata [http://www.piraattipuolue.fi/kalenteri kalenteristamme] vaalipiirisi tapahtumia ja osallistu niihin parhaasi mukaan.
** Tapahtumiin osallistuminen ei ole pakollista, mutta runsas osanotto varsinkin omiin tapahtumiimme nostaa kannatustamme vaaleissa.
* Maksa mahdollinen ehdokasmaksu mahdollisimman aikaisin.
** Puoluehallitus suosittelee ehdokasmaksun suuruudeksi 50 euroa, mutta kukin piiri päättää itse vaatiiko se ehdomaksun.
** Ehdokkaat saavat ehdokasmaksuohjeen sähköpostiin. Älä maksa jäsenmaksu- tai rahankeräystiedoin ehdokasmaksua.
* Palauta allekirjoittamasi [http://www.vaalit.fi/material/attachments/vaalit/vaalit/eduskuntavaalit/ehdokasasettelulomakkeet/RMbHuiLoV/Ekv04.pdf ehdokassuostumuslomake] ajoissa piiriyhdistykselle siihen vaalipiiriin, jossa olet ehdokkaana.
* Tee [http://www.vaalirahoitus.fi/ ennakkoilmoitus vaalirahoituksesta] heti, kun sinua kehotetaan siihen.
==Näy==
Esittele itseäsi äänestäjille.
* Huolehdi, että kuvapankkimme saa kuvia sinusta (ainakin ehdokaskuva julisteeseen, puolue auttaa tarvittaessa kuvaamisessa).
* Kirjoita ehdokasesittely puolueen sivuja varten.
* Keskustele ja kirjoita.
** Perusta Voit perustaa [http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ blogiblogin], jos sinulla ei ole jo sellaista.** Tee oma Voit tehdä oman fanisivusi Facebookiin.** Laadi oma kotisivuainakin siinä tapauksessa, varsinkin jos sinulla ei ole FAcebookFacebook-profiilia tai blogia.
* Voit tehdä omia mainoksia.
** Tarkistathan ennen mainosten painattamista, että mainokset ovat voimassa olevan puolueohjelmamme mukaiset. Jos olet epävarma siitä, mitä mainokseesi voit laittaa, kysy. Autamme mielellämme. Omat mainokset tehdään omalla kustannuksella.
Byrokraatti, ylläpitäjä, uploadaccess
3 973
muokkausta

Navigointivalikko