Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ehdokasopas

506 tavua lisätty, 3. lokakuuta 2014 kello 07.57
p
ei muokkausyhteenvetoa
Opas piraattipuolueen ehdokkaille.eduskuntavaleissa 2015
* Kun sinut on hyväksytty ehdokkaksemme, avaa tarvittaessa tili omia, ehdokaskohtaisia lahjoituksia varten, jos koet tarpeelliseksi.
** Ehdokkaaksi hyväksytyt voivat kerätä 20.10. alkaen rahaa kampanjaansa ilman rahankeräyslupaa.
** Voit myös auttaa keräämään rahaa puolueelle esimerkiksi levittämällä netissä [http://piraattipuolue.fi/tue/lahjoitukset/lahjoitustietojamme].
* Muista seurata [http://www.piraattipuolue.fi/kalenteri kalenteristamme] vaalipiirisi tapahtumia ja osallistu niihin parhaasi mukaan.
** Tapahtumiin osallistuminen ei ole pakollista, mutta runsas osanotto varinkin varsinkin omiin tapahtumiimme nostaa kannatustamme vaaleissa.
* Tarkista sähköpostisi säännöllisesti.
** Meillä tulee olemaan parisensataa ehdokasta, joten lienee itsestään selvää, ettemme yleensä ehdi soitella jokaiselle ehdokkaalle erikseen kaikista asioista.
* Perusta [http://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ blogi], jos sinulla ei ole jo sellaista.
* Tee oma fanisivusi Facebookiin.
* Voit tehdä omia mainoksia.** Tarkistathan ennen mainosten painattamista, että mainokset ovat voimassa olevan puolueohjelmamme mukaiset. Jos olet epävarma siitä, mitä mainokseesi voit laittaa, kysy. Autamme mielellämme. Omat mainokset tehdään omalla kustannuksella.
* Vastaa ajoissa vaalikoneisiin.
** Koska mainosvaramme ovat vähäiset, meidän on saatava näkyvyyttä mahdollisimman paljon sieltä, mistä sitä saa ilmaiseksi ja vähällä vaivalla. Seuraathan sähköpostiasi sen verran, ettei ainakaan mikään tärkeimmistä vaalikoneista jää täyttämättä. Emme ehdi muistuttaa jokaista ehdokas ehdokasta yksilöllisesti.** Useimmissa vaalikoneissa käytetään ehdokaskohtaisia tunnuksia. Älä siis jaa niitä muille! Tunnukset jaetaan sähköpostitse ehdokkaille, mutta jos jonkin vaalikoneen tunnukset ovat jääneet tulematta tai hukkuneet, kysy neuvoa vaalikoordinaattorilta.
Byrokraatti, ylläpitäjä, uploadaccess
3 973
muokkausta

Navigointivalikko