Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Hallituksen kokoukset

301 tavua lisätty, 2. heinäkuuta 2008 kello 17.32
päivitetty
# Varainkeruu hoidetaan kannatustuotteilla ja lahjoituksilla -[[Käyttäjä:Dragu|Dragu]]
#* Perustelu: Tällöin vältytään jäsenmaksun karkottamisvaikutukselta. Kannatustuotteet ovat vapaaehtoinen maksu jotka paitsi tukevat toimintaa rahallisesti myös lisäävät näkyvyyttä ja jälleen kannatustuotteiden kysyntää.
# Lahjoittaja Lahjoituksen yhteydessä lahjoittaja voi valita jos haluaa nimensä julkaistavan webissävapaaehtoisesti määritellä tiettyjä henkilöä yksilöimättömiä henkilötietoja kuten ikä, paikkakunta, siviilisääty ja ammatti. Ainoastaan tilastot näistä tiedoista ovat julkiset. Nimi Tilisiirtojen yhteydessä saadut maksajatiedot rekisteröidään kuitenkin rekisteriin, joka on paperitse tilattavissa puolueeltakirjanpitoa varten jotta vaalirahoituslainsäädännön asettamat velvoitteet toteutuvat myös muulloin kuin vaalien aikana takeena toiminnan laillisuudelle. -[[Käyttäjä:Dragu|Dragu]]
#* Perustelu: Monet tahot haluavat esittää osallistumisensa webissä, toiset eivät. Kuten aikaisemmin kuitenkin suunniteltiin, tulee kaikki lahjoitukset kirjata rekisteriin joka toiminnan avoimuuden ja laillisuuden takeeksi voidaan luovuttaa tietyin kriteerein sitä pyytävälle taholle käsittelymaksuja vastaan.
# Jäsenhakemusten vastaanottaminen aloitetaan ennen Heinäkuun 15. päivää. -[[Käyttäjä:Dragu|Dragu]]
486
muokkausta

Navigointivalikko