Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kangasmerkit

397 tavua lisätty, 10. heinäkuuta 2009 kello 11.23
ei muokkausyhteenvetoa
== Kuvaus ==Tarkoituksena on painattaa piraattipuolueen Piraattipuolueen kangasmerkkejävoi ommella vaikka reppuihin, vaatteisiin tai haalareihin.
== Edistys ==Piraattipuolueen kangasmerkki näyttää tältä:
Kangasmerkki on suunniteltu ja painatusfirma alustavasti valittu, nyt pitäis jonkun vaan tehdä tilaus, ja sitten hoitaa merkkien postimyynti / levittäminen[[Kuva:Piraattipuolue kangasmerkki nayte.jpg]]
== Järjestäjät ==Vapaaehtoiseksi ilmoittautunut Antti ImpiöSe on noin 8.5 cm leveä ja 7.5 cm korkea. Pohja on mustaa kangasta, eli tarkoitettu kiinniommeltavaksi (ei liimapohjaa).
Merkin suunnitteli Hans Häggström / [[Käyttäjä:Zzorn|Zzorn]], irkkiporukan inputilla ja olemassaolevan logon pohjalta.== Myynti ==
Kangasmerkkejä tehtiin yksi 200 kpl erä, joka on enimmäkseen myyty loppuun (hinnoilla 2e jäsenille ja 3e muille)
Uusi 500 kpl erä on nyt valmis, sitä aletaan myymään hinnalla 3e per merkki (sama hinta kaikille tekee merkkien myymisen webbikaupassa ja käsin helpommaksi, ja tuo enemmän puolueen kipeästi tarvitsemia tuloja). === Piraattishopista === Uudet kangasmerkit ilmestyvät piakkoin piraattishoppiin myyntiin.  === Tapahtumissa == Suunniteltu merkki = Myymme niitä myös tapahtumissa jossa puolue on läsnä.  == Merkkikuva == Alla tietoja merkin teettämisestä, kun tarvitaan teettää lisää eriä:
[[Kuva:Piraattipuolueen kangasmerkki.png|thumb]]
[[Media:Piraattipuolueen_kangasmerkki.png]] on valmiina valmis merkkikuva toimitettavaksi merkkijen tekijälle (käytämme luultavasti olemme käyttäneet [http://merkillinen.fi/haalarimerkit.php Merkillinen.fi]:tä).
Tilattu koko olisi on noin 8.5 cm leveä (josta tulee suunnilleen 7.5 cm korkea). Se pyöristyy merkillinen.fi:n hinnastossa kolmen tuuman hintaluokkaan, jolla saa esim. 100 merkkiä 1.09 euron kappalehinnalla, ja 500 merkkiä 0.52 euron kappalehinnalla (sis alv).
Merkki on vapaamuotoinen (PNG:n läpinäkyvä osa leikataan pois), ja reunat tulee [http://merkillinen.fi/haalarimerkit.php#Valinnat päärmätä] mustalla langallalaserleikattiin. Taustana käytetään mustaa fleeceä.
* Myös ruotsinkielisiä versioita voisi valmistaa jos on kysyntää
[[Luokka:Nakit]][[Luokka:ProjektitKannatustuotteet]]
396
muokkausta

Navigointivalikko