Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Varsinais-Suomen vaalipiiri

190 tavua poistettu, 18. lokakuuta 2010 kello 09.16
päivitystä
* IRC-kanava: #varsinais-suomi [[IRC-verkko#Tekniset_tiedot|PirateNet]] *[[Piraattipuolueen Varsinais-Suomen piiriyhdistys]] perustettiin 26.11.2009 Turussa. Omat nettisivut [httpja hyväksyttiin PRH://vs.piraattipuolue.fi] ovat tulossassa yhdistysrekisteriin kesällä 2010.
== Tapaamiset ==
== Yhteydenpito netitse ==
Reealiaikaiselle keskustelulle paikallisasioista löytyy * Nettisivut: http://vs.piraattipuolue.fi* IRC-kanava : #varsinais-suomi [[PirateNetIRC-verkko#Tekniset_tiedot|PirateNet IRC-verkosta]]* Sähköpostilista: Pyydä osoitteesi lisäämistä listalle Marialta tai Matiakselta* Facebook: https://www. Puolueen pääkanava on #piraattipuolue ja nuorten #piraattinuoretfacebook. Nämä toimivat viestinviejäbotilla kloonatusti myös IRCnetissä samoilla kanavanimillä.com/pages/Varsinais-Suomen-Piraatit/264624481806* Foorumi: Varsinais-Suomi kuuluu Länsi-Suomeen jolle on oma foorumiosionsa[https://www.piraattipuolue.fi/keskustelupalsta?func=showcat&catid=544] Piraattipuolueen keskustelupalstalla.
=== Piraattipuolueen Varsinais-Suomen piiriyhdistyksen hallitus 2009 - 2010===
* <b>Emmi WichmannKianto</b>, puheenjohtaja (nimimerkki foorumilla: [[Käyttäjä:Adhd]])
* <b>Petri Lagus</b>, varapuheenjohtaja, tiedottaja ([[OSQ]], PiraattiPete)
* <b>Matias Pajulahti</b>, varapuheenjohtaja, tiedottaja ([[BobaMa]])
Sähköpostit etunimi.sukunimi at piraattipuolue.fi
Lähetä sähköpostia koko hallitukselle: vs-hallitus ät piraattipuolue.fi
== Toiminta ==
Olemme muun muassa käyneet elokuvateatterien ensi-illoissa, pelaamassa biljardia, vastakampanjoineet tekijänoikeuspäivään liittyen, auttaneet puoluekokouksen järjestämisessä (2009 syksy) sun muutaja tapaamme säännöllisesti Turussa eri kahviloissa.
=== [[Propaganda-illat]] ===
Turussa on järjestetty muun muassa entisessä Naphousessa muutama pienimuotoinen [[propagandailta]] joissa ollaan katsottu videoita ([http://en.wikipedia.org/wiki/RiP!:_A_Remix_Manifesto|"RIP!: A Remix Manifesto"] ym.) ja keskusteltu vapaasti.
==Byro==
=== Kannattajakortit ===
Kannattajakortit on hyväksytty oikeusministeriössä ja Piraattipuolue on nyt rekisteröity puolue. Hyvää työtä kerääjät! Huomaattehan että kannattajakortin täyttö ei kuitenkaan tarkoittanut puolueeseen liittymistä. [httpshttp://www.piraattipuolueolepiraatti.fi/liity Liittyä voi netissä!] Liittyykäähän myös [http://www.piraattinuoret.fi/liity Piraattinuoriin] jos olette alle 29-vuotiaita. Varsinais-Suomen Piraatteihin ei ole vielä liittymislomaketta netissä, voit kuitenkin ottaa [[#Yhteydenpito netitse|yhteyttä meihin]] jo.
=== Yhdistyksen Säännöt ===
389
muokkausta

Navigointivalikko