Puoluekokous tammikuussa 2009

Kohteesta PiraattiWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Piraattipuolue ry:n ylimääräinen kokous Helsingissä 31.1.2009

Piraattipuolueen kaikille jäsenille avoin yhdistyksen ylimääräinen kokous kutsutaan koolle 31.1.2008 Helsinkiin, Rikhardinkadun kirjaston kokoushuoneeseen kello 13-15, osoite Rikhardinkatu 3, 00130 Helsinki. Kokouksen aiheita ovat uuden puheenjohtajan valitseminen ja vaalijärjestyksen hyväksyminen mahdollisia jäsenäänestyksiä varten. Koska tilat ovat rajalliset, pyydämme ilmoittamaan ennakkoon paikalletulostanne vastaamalla tähän viestiin.

Hallituksen puheenjohtaja Carl E. Wahlman erosi tehtävästään 15.12.2008 alkaen henkilökohtaisista syistä. Tällä hetkellä puheenjohtajan tehtäviä hoitaa varapuheenjohtaja Pasi Palmulehto. Lisätietoa löytyy verkkosivuiltamme (http://piraattipuolue.fi/ajankohtaista/25-uutiset/155-piraattipuolueenpuheenjohtajavaihtuu). Uuden puheenjohtajan hallitukselle valitsee yhdistyksen kokous, johon saavat osallistua kaikki yhdistyksen jäsenet. Hallituksen puheenjohtajan on oltava Piraattipuolue ry:n jäsen, täysivaltainen, ja hänellä tulee olla asuinpaikka Suomessa.

Puheenjohtajaehdokkaaksi voi ilmoittautua etukäteen keskustelupalstallamme (http://piraattipuolue.fi/keskustelupalsta?func=view&catid=2&id=3955). Ilmoittautua voi myös vielä kokouspaikalla.

Piraattipuolue voi sääntöjensä mukaisesti päättää tietyistä asioista jäsenäänestyksellä. Tätä varten yhdistyksen kokouksen tulee hyväksyä vaalijärjestys, joka täydentää yhdistyksen sääntöjen jäsenäänestystä koskevia määräyksiä. Nykyinen yhdistyslaki ei yleisen tulkinnan mukaan salli sähköisiä jäsenäänestyksiä. Vaikka asiaa koskeva lainmuutos on vireillä, Piraattipuolueen on toistaiseksi hyväksyttävä vaalijärjestys sen pohjalta, että jäsenäänestykset pidetään erillisissä äänestystilaisuuksissa tai postitse.

Esityslista

Täydellinen esityslista pdf-muodossa. (tulee)

Esityslistan tiivistelmä:

Piraattipuolue ry

Yhdistyksen ylimääräinen kokous

Aika: 31.1.2009 kello 13.00

Paikka: Rikhardinkadun kirjaston kokoushuone, Rikhardinkatu 3, 00130 Helsinki

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen järjestäytyminen

  • 2.1. Kokouksen puheenjohtaja
  • 2.2. Kokouksen sihteeri
  • 2.3. Kokouksen pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat

3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Esityslistan hyväksyminen työjärjestykseksi

5. Hallituksen puheenjohtajan vaali

6. Vaalijärjestyksen hyväksyminen

7. Muut esille tulevat asiat

8. Kokouksen päättäminen

Pöytäkirja

Pöytäkirja