Discord

Kohteesta PiraattiWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Discord on etenkin pelaajien suosiossa oleva "Slack, johon on lisätty edistyneemmät roolit ja puhekanavat". Se korvasi Piraattien käytössä olleen Slackin IRC-gatewayn poistuttua.

Toistinbotti

MI1 on Matterbridge-instanssi joka on pyörii puolueen toistinpalvelimella.

D6 oli Discord-IRC https://github.com/reactiflux/discord-irc joka on pyörimässä puolueen toistinpalvelimella. Se potee lukuisista ongelmista, kuten lopettaa toistamisen itsekseen ja vaatii usein uudelleenkäynnistyksen.

Piraatit Discordissa

Halutessasi kanavasi Discordiin tai IRChen, ota yhteyttä Mikaelaan cwchristerwhen tai AriMarttiin tai Peittiin ilmoittaen Discord-kanavasi IDn ja mieluiten myös webhookin;

Discord-vinkkejä

  • Näppäin-yhdistelmä CTRL + K sallii hyppäämisen mille tahansa "palvelimelle" ja (myös mutetetulle) kanavalle nopeasti.
  • Kanavia, jotka eivät kiinnosta sinua, saa piilotettua oikeaklikkaamalla (mobiilisti koskettamalla niitä pitkään) kanavapalkissa ja valitsemalla "mute". Tämän jälkeen "palvelinta" voi oikeaklikata (mobiililla koskettamalla pitkään) ja valita "Hide muted channels", jolloin kanavapalkki voi näyttää vähän siistimmältä ja helpommin hallittavalta.
  • Palvelinkohtaista nimimerkkiä voi muuttaa vasemmalla ylhäällä palvelimen nimen vieressä olevasta alaspäin osoittavasta nuolesta (tai mobiilisti samassa paikassa olevasta kolmesta pisteestä) ja valitsemalla "change nickname". Kätevää esimerkiksi oikean nimensä käyttämiseen piraatti-asioissa.
    Mikäli käytät samaa nimimerkkiä IRCssä ja Discordissa, Discord-bottimme näyttää IRC-käyttäjälläsi Discord-tunnuksesi profiilikuvan.
  • Erittäin kiinnostavalta kanavalta saat ilmoitukset kaikista viesteistä samasta nuolesta palvelimen nimen vierestä yläpalkissa vasemmalla ylhäällä ja valitsemalla "notification settings". Lisää erityiskohtelun kanavasi kohtaan "notification overrides".
    Mobiilisti tämä on hiukan eri paikassa. Avaa kanava, jonka ilmoitus-asetuksia haluat muokata, valitse oikeasta ylänurkasta kolme pistettä ja channel settings. Nyt näet tälle kanavalle samat asetukset.