Ero sivun ”Piraattipipo” versioiden välillä

Kohteesta PiraattiWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rivi 8: Rivi 8:
 
* ajatus siitä millainen sen tulisi olla
 
* ajatus siitä millainen sen tulisi olla
  
**Teksti jossa lukee pelkkä "PIRAATTI" tai sitten teksti alla ja puolueen logo sen päällä? [[Käyttäjä:Zystemlord|Zystemlord]] 23. syyskuuta 2009 kello 18.07 (UTC)
+
*Teksti jossa lukee pelkkä "PIRAATTI" tai sitten teksti alla ja puolueen logo sen päällä? [[Käyttäjä:Zystemlord|Zystemlord]] 23. syyskuuta 2009 kello 18.07 (UTC)
 
**Foorumilla joku ehdotteli pelkkää purjelogoa. Eli musta pipo, jossa edessä valkoinen ympyrä, jonka keskellä musta purjelogo. Voisi olla tyylikäs.
 
**Foorumilla joku ehdotteli pelkkää purjelogoa. Eli musta pipo, jossa edessä valkoinen ympyrä, jonka keskellä musta purjelogo. Voisi olla tyylikäs.
 
+
*** Tyylikäs, jep, mutta en usko että logolla on kovin paljon tunnettuvuutta vielä massojen joukossa.  Eli näkisin mielelläni "Piraattipuolue" tekstin logon alla tai vieressä, jotta ihmiset ymmärtävät paremmin mistä on kyse, ja mainos menee perille.  --[[Käyttäjä:Zzorn|Zzorn]] 27. syyskuuta 2009 kello 17.17 (UTC)
  
  

Versio 27. syyskuuta 2009 kello 17.17

Talvi tulee ja pää jäätyy, joten on ehdotettu teetettäväksi Piraattipipo. Pipoa voisi ostaa piraattipuolueelta kannatushintaan tms.

Nevertex Oy tekee ainakin brodeerattuja pipoja yrityksille ja ne ovat ihan laadukkaita. http://www.nevertex.fi

Tarvitaan:

  • ajatus siitä mitä sellainen saisi maksaa
  • ajatus siitä millainen sen tulisi olla
  • Teksti jossa lukee pelkkä "PIRAATTI" tai sitten teksti alla ja puolueen logo sen päällä? Zystemlord 23. syyskuuta 2009 kello 18.07 (UTC)
    • Foorumilla joku ehdotteli pelkkää purjelogoa. Eli musta pipo, jossa edessä valkoinen ympyrä, jonka keskellä musta purjelogo. Voisi olla tyylikäs.
      • Tyylikäs, jep, mutta en usko että logolla on kovin paljon tunnettuvuutta vielä massojen joukossa. Eli näkisin mielelläni "Piraattipuolue" tekstin logon alla tai vieressä, jotta ihmiset ymmärtävät paremmin mistä on kyse, ja mainos menee perille. --Zzorn 27. syyskuuta 2009 kello 17.17 (UTC)


Kannatustuotteet