Ero sivun ”Piraattinuorten materiaalivarasto” versioiden välillä

Kohteesta PiraattiWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Kaikki flyerit saman otsikon väliin.)
Rivi 1: Rivi 1:
 +
'''HUOM!''' Aktiivien kotipalvelimilla olevilla tiedostoilla on ikävä taipumus kadota, esimerkiksi aktiivin jäädessä syrjään nykyisistä tehtävistään tai laiterikkojen yhteydessä. Siksi ''kaikkien'' tänne linkitettyjen mediatiedostojen tulisi sijaita joko palvelimella [http://media.piraattinuoret.fi/] tai Piraattipuolueen tai Piraattinuorten hallinnoimilla palvelimilla. Näin tiedämme missä fyysiset tiedostot ovat, ja varmuuskopiointi sujuu helpommin.
 +
 
= Logo =
 
= Logo =
 +
Piraattinuorten logo, eli purje ja teksti "Piraattinuoret", [http://media.piraattinuoret.fi/material/piraattinuoret.svg svg-muodossa].
 
= Flyerit =
 
= Flyerit =
 
== Nykyiset ==
 
== Nykyiset ==
 
== Vanhentuneet ==
 
== Vanhentuneet ==

Versio 28. lokakuuta 2009 kello 16.33

HUOM! Aktiivien kotipalvelimilla olevilla tiedostoilla on ikävä taipumus kadota, esimerkiksi aktiivin jäädessä syrjään nykyisistä tehtävistään tai laiterikkojen yhteydessä. Siksi kaikkien tänne linkitettyjen mediatiedostojen tulisi sijaita joko palvelimella [1] tai Piraattipuolueen tai Piraattinuorten hallinnoimilla palvelimilla. Näin tiedämme missä fyysiset tiedostot ovat, ja varmuuskopiointi sujuu helpommin.

Piraattinuorten logo, eli purje ja teksti "Piraattinuoret", svg-muodossa.

Flyerit

Nykyiset

Vanhentuneet