PiraattiWiki:Käytännöt

PiraattiWikistä
Versio hetkellä 30. maaliskuuta 2008 kello 10.04 – tehnyt Matti Hiltunen (keskustelu | muokkaukset) (→‎PiraattiWiki on julkinen)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Keskustelualueen säännöt pätevät soveltuvilta osin PiraattiWikissä sellaisenaan.

PiraattiWiki on avoin

PiraattiWiki on kaikkien Internet-käyttäjien luettavissa, ja muokkauksia voivat tietyin poikkeuksin tehdä kaikki rekisteröityneet käyttäjät. Rekisteröitymistä ei ole mitenkään rajoitettu. PiraattiWikin sisältö edustaa suurimmilta osin yksittäisten kirjoittajien mielipiteitä, jotka eivät välttämättä ole yhteneväisiä Piraattipuolueen kannan kanssa. Myös Google indeksoi(nee?) PiraattiWikiä normaalisti.

Wikin tarkoitus

PiraattiWiki on keskustelualueen jatkeeksi tarkoitettu, puolueen sisäinen työkalu. Siinä missä PiraattiBBS on tarkoitettu keskusteluun, PiraattiWiki on tarkoitettu sisällön luomiseen ja jakeluun puolueen sisällä. Keskustelut tulee siis pitää wikisivujen ulkopuolella.

Keskustelusivut

Keskustelusivut ovat sivun lokikirja, johon muutoksia voi kommentoida vapaammin kuin yhteenvetoon. Myös pienimuotoinen, kyseiseen sivuun rajoittuva keskustelu sanamuodoista ja ilmaisutavasta on sallittua. Syvällisemmät poliittiset ja filosofiset pohdinnat tulee kuitenkin pitää keskustelualueen puolella. Keskustelusivuille tehdyt kommentit tulee allekirjoittaa, mikä onnistuu kirjoittamalla ~~~~

Käyttäjäsivut

Omaa käyttäjäsivua saa käyttää oman itsensä esittelyyn ikään kuin keskustelualueen profiilitietojen vapaamuotoisena jatkeena. Henkilökohtaisena kotisivuna, blogina tai tiedostovarastona PiraattiWikiä ei saa käyttää.