Ero sivun ”Kangasmerkit” versioiden välillä

Kohteesta PiraattiWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Merkkikuva)
(Postitse)
Rivi 21: Rivi 21:
 
=== Postitse ===
 
=== Postitse ===
 
Merkkejä voi tilata postitse seuraavilta henkilöiltä:
 
Merkkejä voi tilata postitse seuraavilta henkilöiltä:
* [[Käyttäjä:Zzorn|Zzorn]] - Hans Häggström: Meilitse '''zzorn at iki.fi''' :n kautta.  Kerro postitusosoite ja montako merkkiä haluat, sekä oletko puolueen jäsen, vastaan tilinumerolla ja hinnalla, lähetän merkit kun rahat on tullut tilille.
+
* [[Käyttäjä:Zzorn|Zzorn]] - Hans Häggström: Meilitse '''zzorn at iki.fi''' :n kautta.  Kerro postitusosoite ja montako merkkiä haluat, sekä oletko puolueen jäsen, vastaan tilinumerolla ja hinnalla, lähetän merkit kun rahat on tullut tilille (laita tilisiirron viestikenttään vaikka nimesi tai sähköpostisi, niin näen mihin tilaukseen mikäkin maksu kuuluu).
  
 
=== Henkilöiltä ===
 
=== Henkilöiltä ===

Versio 19. lokakuuta 2008 kello 15.02

Piraattipuolueen kangasmerkkejä voi ommella vaikka reppuihin, vaatteisiin tai haalareihin.

Piraattipuolueen kangasmerkki näyttää tältä:

Piraattipuolue kangasmerkki nayte.jpg

Se on noin 8.5 cm leveä ja 7.5 cm korkea. Pohja on mustaa kangasta, eli tarkoitettu kiinniommeltavaksi (ei liimapohjaa).

Myynti

Kangasmerkkejä on teetetty 200 kpl, ja ne ovat nyt myynniissä.

Merkkejä voi ostaa seuraavilla hinnoilla:

Puolueen jäsenet: 2 euroa / merkki

Muut kuin puolueen jäsenet: 3 euroa / merkki

Jos tilaat merkkejä postitse, niin postikuluja tulee alustavasti lisää 1 euro 1-5 merkkistä, 2 euroa 6-10 merkistä (postikulut päivittyvät mahdollisesti myöhemmin jos kirjeiden lähettämiskustannukset eroaa paljon tuosta karkeasta arviosta).

Postitse

Merkkejä voi tilata postitse seuraavilta henkilöiltä:

  • Zzorn - Hans Häggström: Meilitse zzorn at iki.fi :n kautta. Kerro postitusosoite ja montako merkkiä haluat, sekä oletko puolueen jäsen, vastaan tilinumerolla ja hinnalla, lähetän merkit kun rahat on tullut tilille (laita tilisiirron viestikenttään vaikka nimesi tai sähköpostisi, niin näen mihin tilaukseen mikäkin maksu kuuluu).

Henkilöiltä

Merkkejä voi myös ostaa suoraan seuraavilta henkilöiltä jos heidät tapaa jostain:

  • Dragu - Antton Tamminen
  • mjr

Tapahtumissa

Myymme niitä myös tapahtumissa jossa puolue on läsnä, eli esimerkiksi Alt Party 2008:lla.

Merkkikuva

Alla tietoja merkin teettämisestä, kun tarvitaan teettää lisää eriä:

Piraattipuolueen kangasmerkki.png

Media:Piraattipuolueen_kangasmerkki.png on valmis merkkikuva toimitettavaksi merkkijen tekijälle (olemme käyttäneet Merkillinen.fi:tä).

Tilattu koko on noin 8.5 cm leveä (josta tulee suunnilleen 7.5 cm korkea). Se pyöristyy merkillinen.fi:n hinnastossa kolmen tuuman hintaluokkaan, jolla saa esim. 100 merkkiä 1.09 euron kappalehinnalla, ja 500 merkkiä 0.52 euron kappalehinnalla (sis alv).

Merkki on vapaamuotoinen (PNG:n läpinäkyvä osa leikataan pois), ja reunat laserleikattiin. Taustana käytetään mustaa fleeceä.


(Myös Media:Piraattipuolueen_kangasmerkki.svg SVG työtiedosto on saatavilla, toimii kunnolla vain Inkscapesta ja vastaavissa, tarvitsee Impact fontin, ei pidä käyttää tilaukseen, ainoastaan jatkomuokkaukseen)

Muita merkkejä

  • Myös ruotsinkielisiä versioita voisi valmistaa jos on kysyntää