Ero sivun ”Käyttäjä:Zzorn” versioiden välillä

Kohteesta PiraattiWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Lyhyt infosivu)
 
(Lyhyesti)
Rivi 1: Rivi 1:
 
== Lyhyesti ==
 
== Lyhyesti ==
  
Softa alan koulutus ja työ, harrastuksina [http://www.skycastle.org open source peliohjelmointi] ja [http://www.reprap.org 3D printterin] rakentaminen, kaksikielinen, myös ruotsin PP:n jäsen.   
+
Softa-alan koulutus ja työ, harrastuksina [http://www.skycastle.org open source peliohjelmointi] ja [http://www.reprap.org 3D printterin] rakentaminen, kaksikielinen, myös ruotsin PP:n jäsen.   
  
Piraatti ideologian kaikki ydinkysymykset koskettavat; patentit uhkaavat kaikkea softantekoa sekä innovointia yleensä, tekijänoikeudet ovat aivan liian pitkiä ja niitä käytetään nykyään valtion suojeleman maffiatoiminnon pyörittämiseen, kansalaisten salakuuntelu ja sananvapauden rajoittaminen uhkaavat avointa demokraattista yhteiskuntaa.  Kaikki nämä ongelmat voidaan ratkaista parlamentaarisesti kansallisella ja eurooppalaisella tasolla piraattipuolueiden kautta.
+
Piraatti-ideologian kaikki ydinkysymykset koskettavat; patentit uhkaavat kaikkea softantekoa sekä innovointia yleensä, tekijänoikeudet ovat aivan liian pitkiä ja niitä käytetään nykyään valtion suojeleman maffiatoiminnon pyörittämiseen, kansalaisten salakuuntelu ja sananvapauden rajoittaminen uhkaavat avointa demokraattista yhteiskuntaa.  Kaikki nämä ongelmat voidaan ratkaista parlamentaarisesti kansallisella ja eurooppalaisella tasolla piraattipuolueiden kautta.
  
 
== Yhteystiedot ==
 
== Yhteystiedot ==

Versio 8. elokuuta 2008 kello 01.18

Lyhyesti

Softa-alan koulutus ja työ, harrastuksina open source peliohjelmointi ja 3D printterin rakentaminen, kaksikielinen, myös ruotsin PP:n jäsen.

Piraatti-ideologian kaikki ydinkysymykset koskettavat; patentit uhkaavat kaikkea softantekoa sekä innovointia yleensä, tekijänoikeudet ovat aivan liian pitkiä ja niitä käytetään nykyään valtion suojeleman maffiatoiminnon pyörittämiseen, kansalaisten salakuuntelu ja sananvapauden rajoittaminen uhkaavat avointa demokraattista yhteiskuntaa. Kaikki nämä ongelmat voidaan ratkaista parlamentaarisesti kansallisella ja eurooppalaisella tasolla piraattipuolueiden kautta.

Yhteystiedot

Sposti: zzorn at iki dot fi

IRC: zzorn on irc.piraattipuolue.fi