Hallituksen kokoukset

Kohteesta PiraattiWiki
Versio hetkellä 10. syyskuuta 2008 kello 21.17 – tehnyt Puuhkaja (keskustelu | muokkaukset) (Pöytäkirjat: Alustava pöytäkirja 9/2008.)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Yleistä tietoa

Hallituksen kokousten koollekutsujat

  • Puheenjohtaja Carl Erik Wahlman
  • Varapuheenjohtaja Pasi Palmulehto

Pöytäkirjat

Tulevat kokoukset

Seuraava kokous pidetään 11.9. klo 18.30 PirateNet-IRC-verkossa kanavalla #hallituskokous. Tällä kertaa käsiteltävänä on muitakin asioita kuin uusien jäsenten hyväksyminen. Kokoukseen ovat tervetulleita muutkin kuin hallituksen jäsenet. PirateNet-verkkoon pääsee osoitteella irc.piraattipuolue.fi, portti 6667.

Alustava esityslista:

  1. Kokouksen avaaminen
  2. Kokouksen järjestäytyminen
  3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  4. Esityslistan hyväksyminen työjärjestykseksi
  5. Uusien jäsenten hyväksyminen
  6. Kannattajakorttien keräyskampanja
  7. Puolueen kunnallispoliittiset teesit
  8. Yhdistyksen ylimääräisen kokouksen koollekutsuminen
  9. Nuortenjärjestön perustaminen
  10. Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen
  11. Seuraava kokous
  12. Muut esille tulevat asiat
  13. Kokouksen päättäminen

Ehdotuksia

6. Piraattipuolue on nyt rekisteröity yhdistys. Kannattajakorttien keräyskampanja tulisi aloittaa perjantaina 12.9.

7. Vaikka puolue ei ole lähdössä kunnallisvaaleihin, voisimme hyväksyä muutaman kunnallispoliittisen teesin. Yksi voisi olla avointen ohjelmistojen tukeminen kouluissa.

8. Ylimääräinen kokous kutsutaan koolle uuden tilintarkastusyhteisön valitsemista ja mahdollisia pieniä sääntömuutoksia varten.

9. Nuorten poliittista yhdistystoimintaa tuetaan sekä julkisilla että yksityisillä varoilla, ja nuortenjärjestöille suodaan eri asiayhteyksissä erilaisia etuja jotka edesauttavat yhteiskunnallista vaikuttamista. Täten on Piraattipuolueen etujen mukaista että perustettaisiin nuortenjärjestö joka liitettäisiin Piraattipuolueen jäseneksi. Tämä nuortenjärjestö harjoittaisi valtakunnallista toimintaa asia-alueilla jotka ovat joko puolueen yleisen toimintapiirin ulkopuolella tai jotka luonteeltaan sopivat paremmin nuortenjärjestön toimikuvaan. Samalla nuortenjärjestö toimisi kattojärjestönä enemmän tai vähemmän paikallisille jäsenyhdistyksille, esimerkiksi opiskelijajärjestöille. Kattojärjestön etuna on, että sen jäsenyhdistysten jäsenmäärät summataan yhteen, mikä edesauttaa taloudellisten tukien hakemista sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Tämä on yleinen käytäntö nuorisotoiminnassa.