Ero sivun ”Discord” versioiden välillä

Kohteesta PiraattiWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
p (Slackin aikamuodon korjaus)
Rivi 1: Rivi 1:
Discord on etenkin pelaajien suosiossa oleva "Slack, johon on lisätty edistyneemmät roolit ja puhekanavat". Se korvaa Piraattien käytössä olleen Slackin IRC-gatewayn poistuessa.
+
Discord on etenkin pelaajien suosiossa oleva "Slack, johon on lisätty edistyneemmät roolit ja puhekanavat". Se korvasi Piraattien käytössä olleen [[Slack|Slackin]] IRC-gatewayn poistuttua.
  
 
== Toistinbotti D6 ==
 
== Toistinbotti D6 ==

Versio 19. kesäkuuta 2019 kello 12.53

Discord on etenkin pelaajien suosiossa oleva "Slack, johon on lisätty edistyneemmät roolit ja puhekanavat". Se korvasi Piraattien käytössä olleen Slackin IRC-gatewayn poistuttua.

Toistinbotti D6

D6 on Discord-IRC https://github.com/reactiflux/discord-irc joka on pyörimässä puolueen toistinpalvelimella.

Piraatit Discordissa

Halutessasi kanavasi Discordiin tai IRChen, ota yhteyttä user:Mikaela tai user:AriMartti tai user:Peit

Discord-vinkkejä

  • Näppäin-yhdistelmä CTRL + K sallii hyppäämisen mille tahansa "palvelimelle" ja (myös mutetetulle) kanavalle nopeasti.
  • Kanavia, jotka eivät kiinnosta sinua, saa piilotettua oikeaklikkaamalla (mobiilisti koskettamalla niitä pitkään) kanavapalkissa ja valitsemalla "mute". Tämän jälkeen "palvelinta" voi oikeaklikata (mobiililla koskettamalla pitkään) ja valita "Hide muted channels", jolloin kanavapalkki voi näyttää vähän siistimmältä ja helpommin hallittavalta.
  • Palvelinkohtaista nimimerkkiä voi muuttaa vasemmalla ylhäällä palvelimen nimen vieressä olevasta alaspäin osoittavasta nuolesta (tai mobiilisti samassa paikassa olevasta kolmesta pisteestä) ja valitsemalla "change nickname". Kätevää esimerkiksi oikean nimensä käyttämiseen piraatti-asioissa.
    Mikäli käytät samaa nimimerkkiä IRCssä ja Discordissa, Discord-bottimme näyttää IRC-käyttäjälläsi Discord-tunnuksesi profiilikuvan.
  • Erittäin kiinnostavalta kanavalta saat ilmoitukset kaikista viesteistä samasta nuolesta palvelimen nimen vierestä yläpalkissa vasemmalla ylhäällä ja valitsemalla "notification settings". Lisää erityiskohtelun kanavasi kohtaan "notification overrides".
    Mobiilisti tämä on hiukan eri paikassa. Avaa kanava, jonka ilmoitus-asetuksia haluat muokata, valitse oikeasta ylänurkasta kolme pistettä ja channel settings. Nyt näet tälle kanavalle samat asetukset.