Ero sivun ”Discord” versioiden välillä

Kohteesta PiraattiWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Piraatit Discordissa: developer mode & webhook intro)
(Toistinbotti D6: kutsulinkin lisäys varmuuden vuoksi)
Rivi 3: Rivi 3:
 
== Toistinbotti D6 ==
 
== Toistinbotti D6 ==
  
D6 on Discord-IRC https://github.com/reactiflux/discord-irc joka on pyörimässä puolueen toistinpalvelimella.
+
D6 on Discord-IRC https://github.com/reactiflux/discord-irc joka on pyörimässä puolueen toistinpalvelimella.
 +
 
 +
[https://discordapp.com/oauth2/authorize?&client_id=591540554261594132&scope=bot&permissions=536938496 Kutsulinkki] tarpeen varalta, botti ei tee palvelimella mitään ellei asetustiedostossa toisin sanota.
  
 
== Piraatit Discordissa ==
 
== Piraatit Discordissa ==

Versio 27. kesäkuuta 2019 kello 19.46

Discord on etenkin pelaajien suosiossa oleva "Slack, johon on lisätty edistyneemmät roolit ja puhekanavat". Se korvasi Piraattien käytössä olleen Slackin IRC-gatewayn poistuttua.

Toistinbotti D6

D6 on Discord-IRC https://github.com/reactiflux/discord-irc joka on pyörimässä puolueen toistinpalvelimella.

Kutsulinkki tarpeen varalta, botti ei tee palvelimella mitään ellei asetustiedostossa toisin sanota.

Piraatit Discordissa

Halutessasi kanavasi Discordiin tai IRChen, ota yhteyttä Mikaelaan tai AriMarttiin tai Peittiin ilmoittaen Discord-kanavasi IDn ja mieluiten myös webhookin;

Discord-vinkkejä

  • Näppäin-yhdistelmä CTRL + K sallii hyppäämisen mille tahansa "palvelimelle" ja (myös mutetetulle) kanavalle nopeasti.
  • Kanavia, jotka eivät kiinnosta sinua, saa piilotettua oikeaklikkaamalla (mobiilisti koskettamalla niitä pitkään) kanavapalkissa ja valitsemalla "mute". Tämän jälkeen "palvelinta" voi oikeaklikata (mobiililla koskettamalla pitkään) ja valita "Hide muted channels", jolloin kanavapalkki voi näyttää vähän siistimmältä ja helpommin hallittavalta.
  • Palvelinkohtaista nimimerkkiä voi muuttaa vasemmalla ylhäällä palvelimen nimen vieressä olevasta alaspäin osoittavasta nuolesta (tai mobiilisti samassa paikassa olevasta kolmesta pisteestä) ja valitsemalla "change nickname". Kätevää esimerkiksi oikean nimensä käyttämiseen piraatti-asioissa.
    Mikäli käytät samaa nimimerkkiä IRCssä ja Discordissa, Discord-bottimme näyttää IRC-käyttäjälläsi Discord-tunnuksesi profiilikuvan.
  • Erittäin kiinnostavalta kanavalta saat ilmoitukset kaikista viesteistä samasta nuolesta palvelimen nimen vierestä yläpalkissa vasemmalla ylhäällä ja valitsemalla "notification settings". Lisää erityiskohtelun kanavasi kohtaan "notification overrides".
    Mobiilisti tämä on hiukan eri paikassa. Avaa kanava, jonka ilmoitus-asetuksia haluat muokata, valitse oikeasta ylänurkasta kolme pistettä ja channel settings. Nyt näet tälle kanavalle samat asetukset.