Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Messi

577 tavua lisätty, 7. lokakuuta 2017 kello 13.19
Mukaan pääseminen: Muutama Matrix-ohje
#: Jos olet Matrix-käyttäjä: luo huone ja kutsu sinne <code>@pirateirc_NickServ:diasp.in</code>
# Kirjoita <code>register salasana etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi</code>
#: Matrix-käyttäjä: jos olet rekisteröinyt toisen nimimerkin, <code>identify EnsisijainenNimimerkki salasana</code> ja liitä nykyinen nimimerkkisi olemassaolevan tunnuksesi alle <code>group</code>. Vaihtaaksesi nimimerkkiäsi, luo huone ja kutsu <code>@pirateirc:diasp.in</code> ja sano <code>!nick UusiNimimerkki</code>.
#: Jos olet rekisteröitynyt muulla sähköposti-osoitteella, voit vaihtaa sen komennolla <code>set email etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi</code>
# Tarkista sähköposti ja kopioi sieltä komennoksi: <code>VERIFY REGISTER saamasi_koodi</code>
:Jatkossa sisäänkirjautuminen ja <code>/join #messi</code> riittää. [[User:Mikaela|Mikaela]] suosittelee automaattisen sisäänkirjautumisen määrittämistä esimerkiksi freenode-IRC-verkon ohjeiden mukaisesti https://freenode.net/kb/answer/sasl (heidän esimerkkinsä luonnollisesti käyttävät freenodea, mutta niitä voi soveltaa vaihtamalla vain freenoden PirateIRCksi ja korjaamalla osoitteen).
:: Matrix-käyttäjä: yksityiskeskustelussa <code>@pirateirc:diasp.in</code> kanssa, sano <code>!storepass salasana</code> ja sinun pitäisi tulla automaattisesti sisäänkirjatuksi mikäli olet rekisteröinyt nykyisen nimimerkkisi (katso kohta 1).
== Mukaan päästäminen ==
Byrokraatti, ylläpitäjä, uploadaccess
349
muokkausta

Navigointivalikko