Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Someohje

49 tavua lisätty, 23. maaliskuuta 2016 kello 18.50
Mediaseuranta kanavalla
Piraattipuoluetta ja sen agendaa koskevaa uutisointia seurataan hakemalla sisältöä eri internetin lähteistä ja tuomalla se esille kanavalla, jotta myös muut, etenkin avain-aktiivit tulevat niistä tietoiseksi. Tietoa jatkokäsitellään some- ja blogiviestinnäksi, sekä käytetään puolueen toimintaympäristön hahmottamiseen avainaktiivien toimesta.
*Tarkista http://ampparit.fi -palvelun hakukentän (hae 'Piraat') avulla, onko puolueen nimeä mainittu missään uutisessa. Jos uutista ei ole tuota kanavalla esille, jaa linkki siihen.
*Katso onko http://blogit.uusisuomi.fi -palveluun tullut uusia blogauksia Piraattipuolueen puoluetunnuksen alle. Jos blogausta ei ole tuota kanavalla esille, jaa linkki siihen.
*Jaa myös linkit Piraattipuolueen puolueohjelmaa tukeviin, siihen liittyviin tai muutoin agendaamme lähellä oleviin uutisiin.
*Tarkista http://ampparit.fi -palvelun hakukentän (hae 'Piraat') avulla, onko puolueen nimeä mainittu missään uutisessa. Jos uutista ei ole tuota kanavalla esille, jaa linkki.
*Katso onko http://blogit.uusisuomi.fi -palveluun tullut uusia blogauksia Piraattipuolueen puoluetunnuksen alle. Jos blogausta ei ole tuotu kanavalla esille, jaa linkki.
*Jaa myös linkit Piraattipuolueen puolueohjelmaa tukeviin, siihen liittyviin tai muutoin agendaamme lähellä oleviin uutisiin joihin törmäät muualla internetin ihmeellisessä maailmassa.
===Someviestintä kanavalla===
Byrokraatti, ylläpitäjä, uploadaccess
332
muokkausta

Navigointivalikko